Elli-Belli
Välkommen till en lite annorlunda klädbutik. Att få sy och skapa är min stora passion. Här hittar du kläder från de allra minsta storlekarna upp till vuxen storlek coola mönster och tyger som inte finns i vanliga butiker. Allting gör jag själv i begränsad upplaga. Jag syr gärna på beställning där Du själv väljer tyger och kombinationer. Är Du intresserad av att beställa något unikt så titta under fliken tyger och se vilka tyger jag har hemma just nu. Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till mig på ellibelli.se@outlook.com

LEVERANSSÄTT  OCH FRAKTKOSTNAD
Elli-Belli använder sig av spårbara försändelser via Postnord och har en enhetsfrakt på 30 kronor för leveranser inom Sverige.

Alla ordrar skickas i väg i den ordning de kommer in. Det gäller ordrar med lagerförda varor. Varorna skickas normalt inom 5 arbetsdagar. Om något inträffar som gör att leverans inte kan ske inom denna tid kontaktar jag Dig.

BESTÄLLNING
Beställaren måste vara minst 18 år.

BETALNINGSVILLKOR
Alla priser är inklusive 25 % moms och gäller för den dag beställningen görs.

Det finns flera betalalternativ.
Du kan förskottsbetala, betala med kort eller via PayPal.
Du som är tidigare kund kan även välja att betala mot faktura.

KORTBETALNING OCH PAYPAL
Har Du ett PayPal konto kan Du överföra pengar till Elli-Belli därifrån. Alternativet finns att välja när Du kommer till kassan.

Har Du inget PayPalkonto väljer du betalkort (via PayPal).

FÖRSKOTTSBETALNING OCH FAKTURA
För dessa betalalternativ får du lägga en beställning via e-post där du skriver namn på varan, samt antal och om du betalar i förskott eller faktura. För faktura krävs att du handlat av mig tidigare.

Du betalar din order till mitt bankgiro. Din order skickas direkt hem till leveransadressen. När du vill förskottsbetala måste Din betalning vara mig tillhanda senast fem bankdagar efter att du gjort din beställning. I annat fall makuleras beställningen. En bankgiroinbetalning kan ta upp till tre bankdagar innan den syns hos mig.

En faktura skall betalas inom 14 dagar.

ÖPPET KÖP
Elli-Belli tillämpar lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Det innebär att Du som kund har rätt att ångra Ditt köp inom 14 dagar efter det att du tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta gäller inte vid specialbeställda varor, jag kommer att informera vid beställningen om det räkas som specialbeställning eller ej. Varan skall vara oanvänd och som kund står du för returfrakten och har ansvar för att varan kommer fram i oskadat skick.

ÅNGERRÄTT
• Kontakta mig via e-post eller brev innan Du skickar tillbaka varan. Du skall klart och tydligt meddela att du ångrar dig. Du får vidare instruktioner om vart du skall skicka varan.
• Varan skall vara oanvänd.
• Om du utnyttjar din ångerrätt står du för returfrakten till mig.
• Varan som returneras skall skickas frankerat och med Postnord.

RETUR AV EN DEL AV FÖRSÄNDELSE
Om Du beställt och mottagit flera produkter men endast utnyttjar ångerrätten för en del av varorna behåller Du fakturan och betalar för varorna Du behåller samt frakten för ordern.

REKLAMATION
Har du betalat och vill reklamera, betalar jag tillbaka pengarna inom 14 dagar.

ÅTERBETALNING
Har du betalat och vill utnyttja Din ångerrätt, betalar jag tillbaka pengarna inom 14 dagar från och med den dag då jag fick Ditt besked om att utnyttja ångerrätten.

EMAIL: ellibelli.se@outlook.com. 

PRODUKTINFORMATION
Tänk på att skärmbilden kanske inte visar färger exakt som varans färg i verkligheten. Jag försöker att visa färgerna så korrekt som möjligt.